Close

menu

Voorgerechten

voorgerechten

Broodvariatie4,50

met kruidenboter & lekkernij

Gefrituurde champignions9,25

in bierbeslag

Carpaccio met balsamico11,50

Carpaccio met truffelmayonaise11,50

Zalm “Recht uit het hart”10,00

gebakken zalm met couscous en abrikozen compote

Gamba’s11,00

met knoflook, pepers en citroen

soepen

Thaise currysoep6,75

met koriander en cassave chips

Tomatensoep6,75

met pesto en crème fraiche

salades

Hoofdgerechten

vlees

Biefstuk “Recht” uit de pan21,50

klassiek bereid in de boter

Biefstuk “Recht” van de grill21,50

Coq au vin klassiek18,50

Suggestie van de chefdagprijs

vis

Zalm uit de pan19,75

afgeblust met witte wijn en citroensap

Gamba’s22,50

met knoflook, pepers en citroen

Suggestie van de chefdagprijs

vegetarisch

Groentencurry17,75

met koriander en linzen

Gevulde courgette17,75

in een saus van tomaat en basilicum met feta kaas en cous cous uit de oven

Kindermenu

Broodje hamburger7.50

Kipnuggets met friet7.50

Pasta7.50

met tomatensaus en gehaktballetjes

Nagerechten

Creme brulee7,50

Pavlova7,50

Trio van ijs6.75

Dame Blanche7,00