Close

mei 25, 2021

Weer open!

We mogen weer helemaal open!
Wat hebben we hier lang op gewacht!

Zoals vanouds zijn we 7 dagen per week open voor diner.
Onze keuken is vanaf 5 juni dagelijks geopend van 17.00 tot 21.30, met uitzondering van de zondag, dan starten we om 16.30.

Nu ook lunchen bij Recht!
Al heel lang was er de behoefte om ook lunch aan te bieden. De sfeer van de avond, het ongedwongen samen zijn onder het genot van een heerlijke verse maaltijd en persoonlijke service, willen we doortrekken naar de dag. Even de tijd voor elkaar nemen en ondertussen heerlijk lunchen.
We serveren etagères met super verse en lekkere gerechtjes. Onze slogan is “Food with care, lunch to share”.
Lunchen is mogelijk elke zaterdag van 12.00 tot ca. 15.30 uur.
Wilt u een andere dag komen lunchen en met minimaal 10 personen? Neem dan contact op voor overleg.

(Voorlopig) einde afhalen/thuisbezorgen
Helaas kunnen we ons restaurant niet meer combineren met het thuisbezorgen. Het is niet haalbaar om beide volgens onze standaard te combineren.
Ondanks de zware corona periode hebben we met veel plezier thuisbezorgd. Sterker nog, het was nog leuker dan van tevoren gedacht. Dit kwam mede door de enorm positieve reacties die we kregen. Vele nieuwe gasten zijn voor het eerst in aanraking gekomen met Recht. Ons team kon op deze wijze de spirit erin houden, gedragen door de mooie feedback.

Ik wil oprecht een ieder bedanken voor elke bestelling. Het heeft ons door deze uiterst zware en onzekere periode geholpen. Voor de toekomst zal ik zeker kijken of en in welke vorm we toch nog een vervolg aan deze mooie ervaring kunnen geven.
Maar eerst zal de volledige concentratie weer naar het restaurant, met nu ook de lunch, gaan.

Ik zie u heel graag weer in Recht!

Henk-Jan Velvis
Eigenaar Restaurant Recht

mei 25, 2021