Close

november 23, 2021

RECHT BIJ U THUIS!

Beste Gasten,

Door de nieuwe corona maatregelen hebben wij besloten het thuisbezorgen weer op te gaan pakken. We merken dat er minder mensen uit eten gaan en ook zijn er vaker (last-minute) annuleringen i.v.m. “corona gerelateerde klachten”, daarom bieden wij net als vorig jaar nu weer de mogelijkheid om gebruik te maken van “Recht bij u Thuis”.

Gelukkig mogen wij vooralsnog ook nog steeds gasten ontvangen in ons restaurant (tot 20:00 uur). Zolang dit mag, zijn er 2 belangrijke wijzigingen t.o.v. de eerste periode:

  1. Wij leveren de gerechten dit keer enkel nog koud aan ~
    Deze zijn echter super makkelijk zelf op te warmen, wat u hooguit enkele minuten kost. En uiteraard blijft de kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Een opwarmadvies leveren wij mee.
  2. Op vrijdag en zaterdag kunt u tot 14.00 uur uw bestelling plaatsen ~
    Wij komen de gerechten dan (in overleg) tussen 15.00 en 17.00 bezorgen of u kunt uw bestelling tot 17:00 uur zelf afhalen. Dit i.v.m. de huidige drukte in het restaurant op deze dagen.
    Alle andere dagen kunt u bestellen tot 19:45 uur.

Tijdens de eerste periode zijn er veel mooie momenten geweest met en fijne reacties van vaste en nieuwe gasten. We hopen ook nu weer op net zo’n mooie samenwerking.

Ook met de kerstdagen zullen we ons kerstmenu weer thuisbezorgen. Mocht u interesse hebben in ons 4-gangen kerstdiner bij u thuis, stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen vervolgens contact met u op.

Graag tot ziens in Recht of Bij u thuis!

Team Recht

>> Bestellingen voor thuis kunt u doorgeven door middel van het bestelformulier op deze website of telefonisch via 055-3125272.
Op onze bestelpagina vindt u ook de menukaart voor thuis (naar de bestelpagina)

november 23, 2021